Industria Prelucrărilor Mecanice

Industria prelucrărilor mecanice include aplicații pentru prelucrarea metalelor prin așchiere, deformare la rece/cald sau tratamente termice.

Prelucrarea metalelor prin așchiere, deformare sau tratamente termice, necesită fluide de răcire performante și lubrifianți adecvați.

CERE OFERTĂ

Prelucrarea metalelor prin așchiere, deformare sau tratamente termice, necesită fluide de răcire performante și lubrifianți adecvați.

CERE OFERTĂ

Pentru performanțe maxime in prelucrările pe mașini unelte CNC sunt necesare fluide de răcire performante și lubrifianți adecvați pentru răcire și spălare.

In cazul răcirii interne în condiţii de presiuni crescande, trebuie deasemenea evitată formarea spumei.

Echipamentele de de ambutisare, stantare, roluire, debitare ,turnare, laminare, extrudare folosesc fluide pentru prelucrare, uleiuri in general ne emulsionabile.

Utilizarea produselor potrivite, va duce la scăderea semnificativă a costurilor generale de timpii de nefuncționare, reducând de asemenea, numărul de piese care nu respectă specificațiile.

Performance Lubricants, prin produsele mărcilor pe care le comercializează , oferă o gamă completă de fluide miscibile şi nemiscibile cu apa, lubrifianți, detergenți industriali și produse chimice de specialitate.

Produsele noastre includ:

  • Lubrifianți, Unsori, Paste
  • Fluide miscibile cu apa
  • Produse de curățare, degresare, agenți protecție anticoroziva
  • Sisteme de gresare automate

Avantajele
Performance Lubricants

Asistență
tehnică

Recomandări, soluționare probleme, elaborare planuri și monitorizare periodică

Analize de
laborator

Prelevarea de mostre și analizarea în laborator autorizat

Depozitare și
livrare

Flexibilitate crescută pe partea de logistică și stocuri.

Customer
Service

Preluare comenzi, asistență post vânzare

Oferim suport complet în alegerea produselor chimice de specialitate.

Suntem alături de clienții noștri de-a lungul testărilor proceselor de dezvoltare, producție, mentenanță și servicii after market.