Industria Minieră

Industria minieră, întâmpină zilnic provocări datorită echipamentelor grele, a mediului dur, a temperaturilor extreme și a costurilor mari de reparații.

Echipamentele grele, mediul dur și temperaturile extreme, necesită produse specializate de lubrifiere pentru reducerea costurilor de mentenanță.

CERE OFERTĂ

Echipamentele grele, mediul dur și temperaturile extreme, necesită produse specializate de lubrifiere pentru reducerea costurilor de mentenanță.

CERE OFERTĂ

În cazul în care defectarea echipamentelor miniere nu este o opțiune, fie din cauza durabilității, garanției, siguranței, pierderii productivității sau a timpului de nefuncționare, alegerea lubrifianților potriviți devine obligatorie.

Pentru reducerea costurilor prin aplicarea întreținerii preventive se recomandă implementarea sistemelor de lubrifiere automate.

Performance Lubricants, prin produsele mărcilor pe care le comercializează, acoperă întreaga cerință de lubrifiere din industria minieră.

  • Lubrifianți, unsori, paste
  • Sisteme de gresare automate

Avantajele
Performance Lubricants

Asistență
tehnică

Recomandări, soluționare probleme, elaborare planuri și monitorizare periodică

Analize de
laborator

Prelevarea de mostre și analizarea în laborator autorizat

Depozitare și
livrare

Flexibilitate crescută pe partea de logistică și stocuri.

Customer
Service

Preluare comenzi, asistență post vânzare

Oferim suport complet în alegerea produselor chimice de specialitate.

Suntem alături de clienții noștri de-a lungul testărilor proceselor de dezvoltare, producție, mentenanță și servicii after market.