Industria Petrochimică

Echipamentele din industria petrochimică funcționează la temperaturi ridicate, sarcini mari și intervale lungi de service.

Echipamentele funcționale la temperaturi ridicate, sarcini mari și intervale lungi de service necesită produse specializate.

CERE OFERTĂ

Echipamentele funcționale la temperaturi ridicate, sarcini mari și intervale lungi de service necesită produse specializate.

CERE OFERTĂ

Provocările continue, cum ar fi funcționarea 24 de ore din 24, temperaturile extreme, problemele de siguranță în muncă, de mediu și potențialele contaminări pun presiune pe costuri.

Industria petrochimică înlocuiește anual echipamente scumpe pentru a preveni perioadele neașteptate de nefuncționare.

Folosirea lubrifianților siguri, nereactivi și neinflamabili pe echipamentele care manipulează substanțe chimice reactive preîntâmpină o mare parte din aceste dificultăți. Un rol important îl ocupă și instalarea unor sisteme automate de lubrifiere.

Performance Lubricants, prin produsele mărcilor pe care le comercializează, acoperă întreaga cerință de lubrifiere din industria petrochimică.

  • Lubrifianți, unsori, paste
  • Sisteme de gresare automate

Avantajele
Performance Lubricants

Asistență
tehnică

Recomandări, soluționare probleme, elaborare planuri și monitorizare periodică

Analize de
laborator

Prelevarea de mostre și analizarea în laborator autorizat

Depozitare și
livrare

Flexibilitate crescută pe partea de logistică și stocuri.

Customer
Service

Preluare comenzi, asistență post vânzare

Oferim suport complet în alegerea produselor chimice de specialitate.

Suntem alături de clienții noștri de-a lungul testărilor proceselor de dezvoltare, producție, mentenanță și servicii after market.