Industria Textilă

Fluctuațiile de umiditate atmosferică, de temperatură și sarcinile mari sunt doar câteva dintre provocările cu care se confruntă producția de textile.

Protecția potrivită împotriva coroziunii și rezistența ridicată la umiditate, necesită lubrifianții de specialitate potriviti.

CERE OFERTĂ

Protecția potrivită împotriva coroziunii și rezistența ridicată la umiditate, necesită lubrifianții de specialitate potriviti.

CERE OFERTĂ

Lubrifianții de specialitate este necesar să acopere necesitățile ridicate de întregul proces de producție: protecția împotriva coroziunii, rezistența ridicată la umiditate, soluții acide și alcaline, durata de viață mai mare pentru mașinile de tricotaje, filare, țesut și finisare.

Lubrifianții și unsorile noastre oferă soluții rentabile pentru echipamentele din industria textilă pentru evitarea defecțiunilor costisitoare și a perioadelor de nefuncționare.

Produsele noastre rezistă la temperaturile extreme ale prelucrării textilelor, păstrându-și în același timp lubricitatea, vâscozitatea și integritatea chimică.

Performance Lubricants, prin produsele mărcilor pe care le comercializează, acoperă întreaga cerință de lubrifiere din industria textilă.

  • Lubrifianți, unsori, paste
  • Sisteme de gresare automate

Avantajele
Performance Lubricants

Asistență
tehnică

Recomandări, soluționare probleme, elaborare planuri și monitorizare periodică

Analize de
laborator

Prelevarea de mostre și analizarea în laborator autorizat

Depozitare și
livrare

Flexibilitate crescută pe partea de logistică și stocuri.

Customer
Service

Preluare comenzi, asistență post vânzare

Oferim suport complet în alegerea produselor chimice de specialitate.

Suntem alături de clienții noștri de-a lungul testărilor proceselor de dezvoltare, producție, mentenanță și servicii after market.