Surse de Energie

Frecvența constantă de lubrifiere, costurile de înlocuire a componentelor uzate prin frecare, coroziune și deteriorarea produselor chimice dure și temperaturile ridicate sunt doar o parte dintre cerințele din provocările din industria energetică.

Lubrifianții utilizați trebuie să ofere protecție premium în aceste aplicații extrem de complexe, fără a prezenta risc de reacție.

CERE OFERTĂ

Lubrifianții utilizați trebuie să ofere protecție premium în aceste aplicații extrem de complexe, fără a prezenta risc de reacție.

CERE OFERTĂ

Acestea pot să aibă impact asupra producției de energie electrică, siguranței angajaților, costurilor echipamentelor și performanței.

Alegerea lubrifianților impactează dramatic timpul de funcționare al echipamentelor și costurile generale de producție.

Este necesar ca aceștia să ofere protecție Premium în aplicații comune și extrem de complexe cu o compatibilitate de neegalat fără risc de reacție.

Performance Lubricants, prin produsele mărcilor pe care le comercializează, asigură lubrifiere și protecție stabilă în mediile cu temperaturi extreme din centralele electrice pe cărbune/gaze naturale dar și ciclul de viață excepțional și stabilitatea termică necesare în centralele nucleare.

  • Lubrifianți, unsori, paste
  • Sisteme de gresare automate

Avantajele
Performance Lubricants

Asistență
tehnică

Recomandări, soluționare probleme, elaborare planuri și monitorizare periodică

Analize de
laborator

Prelevarea de mostre și analizarea în laborator autorizat

Depozitare și
livrare

Flexibilitate crescută pe partea de logistică și stocuri.

Customer
Service

Preluare comenzi, asistență post vânzare

Oferim suport complet în alegerea produselor chimice de specialitate.

Suntem alături de clienții noștri de-a lungul testărilor proceselor de dezvoltare, producție, mentenanță și servicii after market.