Industria Alimentară și a Băuturilor

Industria alimentară implică numeroase sisteme mecanice care rulează adesea 24/7. Fiind expuse la temperaturi ridicate, vapori și contaminanți, sunt necesari lubrifianți specializați.

Echipamentele funcționale la temperaturi ridicate și vapori, necesită produse H1, aprobate pentru contactul alimentar incidental.

CERE OFERTĂ

Echipamentele funcționale la temperaturi ridicate și vapori, necesită produse H1, aprobate pentru contactul alimentar incidental.

CERE OFERTĂ

Astfel, adoptarea soluțiilor eficiente și sigure de lubrifiere duce la atingerea unor intervale mai lungi de întreținere a echipamentelor și o îmbunătățire a timpilor de producție.

O abordare absolut necesară pentru menținerea siguranței alimentelor o reprezintă utilizarea unor lubrifianți de calitate înaltă, de grad alimentar.

Lubrifianții pentru contactul alimentar incidental sunt înregistrați ca H1, fiind fabricați din componente aprobate de FDA.

Performance Lubricants, prin produsele mărcilor pe care le comercializează, acoperă întreagă cerință de lubrifiere și curățare/degresare din industria alimentară.

  • Lubrifianți, unsori, paste
  • Produse de curățare și degresare a pieselor
  • Sisteme de gresare automate
  • Fluide pentru prelucrarea metalelor

Avantajele
Performance Lubricants

Asistență
tehnică

Recomandări, soluționare probleme, elaborare planuri și monitorizare periodică

Analize de
laborator

Prelevarea de mostre și analizarea în laborator autorizat

Depozitare și
livrare

Flexibilitate crescută pe partea de logistică și stocuri.

Customer
Service

Preluare comenzi, asistență post vânzare

Oferim suport complet în alegerea produselor chimice de specialitate.

Suntem alături de clienții noștri de-a lungul testărilor proceselor de dezvoltare, producție, mentenanță și servicii after market.