Electronică și Semiconductoare

În producția de electronice și semiconductori, contaminarea poate împiedica precizia echipamentelor, repetabilitatea operațiunilor și durata de viață a echipamentelor.

Menținerea curățeniei, a temperaturii și a umidității constante, prin folosirea lubrifianților speciali și a sisteme de gresare automate.

CERE OFERTĂ

Menținerea curățeniei, a temperaturii și a umidității constante, prin folosirea lubrifianților speciali și a sisteme de gresare automate.

CERE OFERTĂ

Menținerea curățeniei, a temperaturii și a umidității constante este foarte importantă datorită caracteristicilor speciale ale acestor unități de fabricare.

Deoarece substanțele chimice și materialele reactive pot amenința semiconductorii și dispozitivele electronice, utilizarea unor produse incompatibile pot deteriora componentele.

Folosirea lubrifianților speciali și a sisteme de gresare automate ajută la reducerea contaminanților în pompele de vid și în camerele curate, îmbunătățind randamentul și prelungind durata de viață a echipamentului.

Performance Lubricants, prin produsele mărcilor pe care le comercializează, acoperă întreaga cerință de cleaneri, lubrifianți speciali și sisteme de lubrifiere automate dedicate industriei electronice și de semiconductori.

  • Lubrifianți, unsori, paste
  • Cleaneri speciali
  • Sisteme de gresare automate

Avantajele
Performance Lubricants

Asistență
tehnică

Recomandări, soluționare probleme, elaborare planuri și monitorizare periodică

Analize de
laborator

Prelevarea de mostre și analizarea în laborator autorizat

Depozitare și
livrare

Flexibilitate crescută pe partea de logistică și stocuri.

Customer
Service

Preluare comenzi, asistență post vânzare

Oferim suport complet în alegerea produselor chimice de specialitate.

Suntem alături de clienții noștri de-a lungul testărilor proceselor de dezvoltare, producție, mentenanță și servicii after market.