DST-Chemicals

Pure performance

Îmbunătățiri tipice

  • Rezultate foarte bune la temperaturi de 40-45° C, comparativ cu produsele care spala la 60-65 °
  • Imbunatatirea calității produsului.
  • Durata de spalare scurta, cu mai putine opriri datorită produselor demulsifiante.
  • Produs biodegradabil sigur fara a sacrifica puterea de curatare.
  • Reduceri semnificative de costuri (peste 40%) la consumul de energie electrica, apa si degresant prin prelungirea duratei de viata a bazinului.

DST-Chemicals ajută clienții să își atingă obiectivele de reducere a costurilor și îmbunătățirea calității, toate acestea cu un impact redus asupra mediului.

- DST DEGREEZ : Soluții biodegradabile pentru spălarea/degresarea pieselor după prelucrarile mecanice sau tratamente termice.
- DST DEBURR : Soluții pentru înlăturarea oxidarii/ruginei de pe piese, în urma operațiunilor de debavurare termică sau chimică
- DST PAS : Soluții de protecție anticorozivă
- DST DERUST : Soluții de înlăturarea ruginei de pe piesele aflate în stocuri vechi sau ruginite pe perioada transportului.
- DST FLOOR CLEANER – soluție de curătat pardoseli extrem de murare și contaminate din halele de producție.

DST-CHEMICALS deține unul dintre cele mai moderne laboratoare din Europa în ceea ce privește dezvoltarea de degresanți ecologici și foarte eficienți. Cooperand indeaproape cu fiecare client in parte, ofera solutii personalizate de degresare, antirugina și protecție temporara împotriva coroziunii.

Produsele de curățare și tratare a suprafețelor DST-CHEMICALS sunt extrem de eficiente la temperaturi scăzute și cu un consum de apa redus.

DST-Chemicals prezintă un concept de lucru personalizat în patru pași:

1. Test și analiză
DST-CHIMICE Tech Center un test de separare a uleiurilor / emulsiilor utilizate de către client și crează pentru acesta produse personalizate DST-CHEMICALS. Dacă este posibilă trimiterea unor piese de către client, acestea vor fi supuse unui test de spălare. Pe baza testelor specialistii nostri va decide produsul potrivit pentru client. Alegerea finală va fi documentată în raportul de selecție a produselor. Analizele Centrului Tehnic asigură atingerea rezultatului convenit prin conversia rapidă și eficientă la produsul DST-CHEMICALS.

2. Implementare - atentă și completă
Curățarea și conversia mașinilor sunt gestionate de catre tehnicieni cu experiență din DST-CHEMICALS. Perioada de testare este de 21 de zile, cuprinzand vizite și teste continue.

3. Succes - voință și calitate
După obținerea rezultatului agreat, angajații clientului vor fi instruiți gratuit pentru utilizarea produselor DST-CHEMICALS. Conversia instalațiilor suplimentare și vizitele regulate de service se vor face in acord cu nevoile clientului.

4. Service - versatilitate și flexibilitate
Tehnicienii de service DST-CHEMICALS efectuează vizitele convenite pentru a verifica calitatea purității, starea băii și întregul proces de spălare în general.

Vrei să aflii mai multe despre DST-Chemicals?

Contactează unul dintre reprezentanții noștri locali pentru detalii și o ofertă personalizată.

    Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Performance Lubricants, în conformitate cu politica de protecție a datelor, în scopul de a-mi oferi și comunica informațiile solicitate.